bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
29 MART Cuma 12:05
Advert

BAŞKANIMIZ, BİLGİSİYLE BÜYÜK PROJELERE İMZA ATACAKTIR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, “Bu şehirde altını çizmek istediğim bir konu da müthiş bir uyumun olması. Bu uyumda emeği geçen başta Bakanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir. Bilgisiyle, birikimiyle, tecrübesiyle burada ağabeyliğiyle, büyük projelere devam edecektir” dedi.

Gündem
Giriş Tarihi : 12-10-2020 16:59
BAŞKANIMIZ, BİLGİSİYLE BÜYÜK PROJELERE İMZA ATACAKTIR
"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada gündeme dair açıklamalarda bulunan Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in çalışmalarından da övgüyle söz etti. Bu şehirde güzel bir uyum gördüğünü belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, “Bu şehirde altını çizmek istediğim bir konu da müthiş bir uyumun olması. Bu uyumda emeği geçen başta Bakanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir. Sayın Bakanımız yıllar öncesinde benim temsil ettiğim bakanlığı yapmışlar. Ben de daha sonrasında bir dönem yaptım. Orada arkadaşlarımızın hep kanaati, kendine de yüz yüze geldiğimizde hiç söylemedim. Hep olumluydu. Bizim bakanlığımız çevre ve şehircilik olunca envai çeşit şaibenin döndüğü bir bakanlıktı. Bu işlerden tertemiz çıkıp alnı ak bir vaziyette gezebilmek kolay değil. Allah razı olsun Bakanımız hakkında hep olumlu kanaat var. Bilgisiyle, birikimiyle, tecrübesiyle de burada ağabeyliğiyle, büyük projelere devam edecektir. İlçe başkanlarımızla, il başkanımızla, milletvekillerimizle müthiş bir uyumu var. Bana göre de bir şehrin kalkınmasında en önemli faktör işte bu uyum” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki' ye değerli yorumları için teşekkür ederek şunları söyledi:
“Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren milletvekillerimiz, teşkilatlarımız ve tüm ilçe belediye başkanlarımız ile birlikte güzel bir birliktelik yakaladık. Bu birliktelik güzel hizmetleri de beraberinde getiriyor. Sayın Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki’ ye şehrimiz ve şahsım için yaptığı bu değerli yorumlar için teşekkür ediyorum. Kendisini Samsun'umuzda ağırlamaktan oldukça mutluluk duyuyoruz” dedi.

EditörEditör

YORUMLAR