bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
29 MART Cuma 09:04
Advert

BAŞKAN KILIÇ VATANDAŞIN SESİ KULAĞI OLUYOR

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ilçenin merkez ve dış mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla görüşerek taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Gündem
Giriş Tarihi : 24-07-2020 19:28
BAŞKAN KILIÇ VATANDAŞIN SESİ KULAĞI OLUYOR
"

Bafra genelinde gerçekleştirilen hizmet ve çalışmalarını yerinde takip etmeyi tercih eden Başkan Kılıç, ilçeye bağlı dış mahalleri de ziyaret ederek vatandaşlarla istişareler gerçekleştiriyor.

Kuşçular Mahallesinde Muhtar Asım Gün, Kalaycılı Mahallesinde Muhtar Zafer Aksoy, Adaköy Mahallesinde Muhtar Osman Bek, Osmanbeyli Mahallesinde Muhtar Yusuf Bayrak ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Kılıç, söz konusu mahallelerde yapılan farklı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Konuyla ilgili olarak düşüncelerini ifade eden Belediye Başkanı Hamit Kılıç: “Mahallemizde muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelmek için fırsat bulmaya çalışmıyor, fırsat üretiyoruz. Seçimden önce nasıl geldiysek seçimden sonra da her mahallemizdeyiz.
Uzak yakın demeden her mahallemize gidip sorunları ve beklentileri yerinde tespit etmek çabası içerisindeyiz. Elimizden gelen hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Cenab-ı Allah hayırlı işler yapmayı nasip etsin.” dedi.

Başkan Kılıç gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde kendisi ve ekiplerine gösterilen hoş görü, misafirperverlik ve ilgi alakadan ötürü mahalle muhtarları ve vatandaşlara teşekkür etti.

 

EditörEditör

YORUMLAR