bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
20 NİSAN Cumartesi 09:12
Advert

Başkan Kılıç Sanat Kurslarını Ziyaret Etti

Bafra Belediyesi tarafından normalleşmeyle birlikte art arda hayata geçirilen ücretsiz sanat kursları ilçede büyük ilgiyle karşılaşıyor.

Gündem
Giriş Tarihi : 07-08-2021 10:43
Başkan Kılıç Sanat Kurslarını Ziyaret Etti
"

Düzenlenen kültür-sanat kurslarını ziyaret eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek, benzer projelere seçenekleri artırarak devam edeceklerinin altını çizdi.

 

Başkan Kılıç, devam eden kurslarla ilgili olarak bilgi alırken kursiyerle de sohbet etti.

Bafra Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Bafra Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile çocuklar ve yetişkinlere yönelik olarak devam eden origami, taş boyama,  resim, yetişkinler için çinicilik, keman, gitar, piyano, tiyatro, bağlama kursları Gazipaşa Mahallesi Mektep Sokakta yer alan Hacıbaşıoğlu Kültür ve Sanat Merkezi’nde, engellilere yönelik El Sanatları Kursu ise 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yer alan Engelli Koordinasyon Merkezi’nde devam ediyor.

 

Kurslara gerçekleştirdiği ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Belediyemiz sanat atölyelerinde eğitim gören öğrencilerimizi ziyaret ettik. Oldukça önemsediğimiz böylesi projeleri Bafra’mızda hayata geçirmeye devam edeceğiz. Saygıdeğer halkımızın kurslarımıza gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Aileler ile görüşmemizde çocuklarımızın kurslara severek geldiğini öğreniyoruz. Bu da bizler için farklı bir mutluluk kaynağı. Eğitim ve sosyalleşme, her yaşta çok önemli.” dedi.

 

Bafra Belediyesi’nin devam eden origami ve taş boyama kursunda 30, resim kursunda 50, yetişkinler için çinicilik kursunda 20, keman kursunda 20, gitar kursunda 60, piyano kursunda 60, çocuklar için tiyatro kursunda 60, lise öğrencilerine yönelik tiyatro kursunda 25, bağlama kursunda 25, engellilere yönelik el sanatları kursunda ise 8 kursiyer eğitim görüyor.

EditörEditör

YORUMLAR