bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
18 NİSAN Perşembe 08:15
Advert

Başkan Hasan Togar: Göç Alan Tekkeköy, Karadeniz’in En Gözde İlçesi

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçemiz, 2023 yılı sonunda yaklaşık 5 bin konutun planlandığı yeni modern yaşam alanına kavuşarak 15 bin yeni nüfus her geçen gün büyüyen gelişen değişen ve Karadeniz’in en gözde ilçesinde ikamet edecek" dedi.

Gündem
Giriş Tarihi : 26-10-2020 13:30
Başkan Hasan Togar: Göç Alan Tekkeköy, Karadeniz’in En Gözde İlçesi
"

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçemiz, 2023 yılı sonunda yaklaşık 5 bin konutun planlandığı yeni modern yaşam alanına kavuşarak 15 bin yeni nüfus her geçen gün büyüyen gelişen değişen ve Karadeniz’in en gözde ilçesinde ikamet edecek" dedi. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar,  ilçede 2023 yılı sonunda 15 bin konutun yapılacağını belirterek yeni modern yaşam alanına kazandırılacağını söyledi.

5 BİN YENİ KONUT Tekkeköy'ün Karadeniz Bölgesi'nde en çok yatırım alan ilçe olduğunu belirten Başkan Togar, "İlçemiz merkezini Kutlukent ile bir birine bağlayacak olan ve bu yıl sonunda bitirmeyi planladığımız 23 Nisan Bulvarımızın etrafında yeni modern bir yerleşim alanı adım adım yükselecek. Göç alan ilçemiz 2023 yılı sonunda yaklaşık 5 bin konutun planlandığı yeni modern yaşam alanına kavuşarak 15 bin yeni nüfus her geçen gün büyüyen gelişen değişen ve Karadeniz’in en gözde ilçesinde ikamet edecek. Herşey daha güzel bir Tekkeköy için..." dedi.

EditörEditör

YORUMLAR