bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
28 MART Perşembe 23:57
Advert

BAŞKAN DEMİR: “AYRIM YOK, HİZMET VAR”

Samsun'un tüm ilçelerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Hizmet bizim görevimiz. İmkanlarımız doğrultusunda ayrım yapmadan çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi.

Gündem
Giriş Tarihi : 12-10-2020 17:33
BAŞKAN DEMİR: “AYRIM YOK, HİZMET VAR”
"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Atakum ilçesi Güney Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Burada yapılan 4 kilometrelik sathi kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Demir, mahalle girişinde coşku ile karşılandı. AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanı Metin Köksal, AK Parti ve CHP'li meclis üyelerinin de yer aldığı programda konuşan Başkan Demir, "Yollarımızın eksiği ne varsa tamamlayacağız. Atakum’ da ilçe belediyesi olarak Cemil Deveci başkanım ve büyükşehir belediyesi olarak biz protokolü yaptık, yollara düştük. Ayrı gayrı yok, zamanımızı sizlere hizmet yaparak geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

KIRSAL ALTYAPIYI İLK BİTİREN ŞEHİR SAMSUN OLACAK

Kırsal altyapıyı Türkiye'de ilk bitiren şehir olacaklarına vurgu yapan Başkan Demir, "Hizmet noktasındaki plan ve programımızı 31 Mart seçimleri öncesinde yapmıştık. 950 mahallenin tamamının yol ve su gibi altyapı sorunlarını çözeceğimize dair taahhütte bulunduk. 5 yıl olarak planladık ama 4 yıldan kısa sürede bitirmiş olacağız. Yakakent, Terme, Ayvacık, Ladik, Salıpazarı, Asarcık, Kavak ve Havza’yı gelecek yıl bitiriyoruz. Bafra, Çarşamba ve Vezirköprü’yü de 2022’de bitireceğiz. 42 ekiple şuan sahada çalışıyoruz" diye konuştu. 

ULAŞILMADIK TEK BİR KİŞİ BİLE BIRAKMAYACAĞIZ

Samsun'un 17 ilçesi ile birlikte koordineli bir çalışma yürütüldüğünü ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ulaşılmadık tek bir vatandaş bırakmamak için gece gündüz çalıştıklarını belirterek şunları söyledi:
"Merkez ilçelerimizde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’na yeni bir proje hazırladık. Yalı Kafe’nin olduğu yere çok şahane bir proje hazırlıyoruz. Bunun dışında akıllı şehir uygulamalarımız, kadınlarımız, gençlerimiz ve çocuklarımız ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Tüm insanlarımızın hayatına dokunma derdindeyiz. 17 ilçemiz ile birlikte el ele verdik. Birlik ve beraberlik, imkanları verimli kullanmak, vatandaşla iletişim kanallarını açmanın neticesi bu. Yaptığımız çalışmaları sürekli yerinde inceliyoruz."

EditörEditör

YORUMLAR