bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
19 NİSAN Cuma 16:04
Advert

BARBAROS TURNA GÜVEN TAZELEDİ

Samsun`un Bafra İlçesi`nde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 3'üncü. Olağan Kongresi Bafra Kültür Merkezi Konferans Salonunda bugün gerçekleştirildi.

Gündem
Giriş Tarihi : 22-08-2020 18:12
BARBAROS TURNA GÜVEN TAZELEDİ
"

Seçime tek aday olarak giren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkanı Barbaros Turna yeniden başkan seçildi.

Kongre saygı duruşu ve istiklal Marşının okunması ile başladı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Divan Kurulu seçildi. Divan Kurulunun seçilmesinden sonra Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gönderdiği konuşma metni okundu. Metni Divan Kurulu Başkanı ve Ankara MHP Milletvekili Nevin Taşlıçay okudu. Bahçeli mektubunda, " Milliyetçi Hareket Partisi’nin gür sesi, güçlü nefesi ve yörenizdeki güven veren mesajı olmak için bir araya geldiniz.

Türkiye’mizin hassasiyet yüklü bir döneminde sorumlu, şuurlu ve şahsiyetli mücadelenize yeni bir halka ekliyorsunuz. Biliniz ki, bütün gözler üzerinizdedir. Bütün dikkatler size çevrilmiştir. Tuzaklara karşı uyanık olunuz.

Provokasyonlara karşı tetikte durunuz.

Tezvirata, tefrikaya, akıl çelici karanlık tekliflere her zaman mesafe koyunuz.Üzerimizde oynanan kirli oyunlar bitmedi, eksilmedi. Zaaf anımızı, yumuşak karnımızı kollayan habis saldırılar kesilmedi, dinmedi.

Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in varlığından rahatsızlık duyan iç ve dış mihrakların nifak seferberliği hiç bitmedi, hiç de eskimedi. Yarım asrı geçen şerefli mazimizin tecrübe ve temkiniyle, fikriyatımızın birikim ve enginliğiyle geçmişi kavrıyor, geleceği kucaklıyoruz. Bizim nihai hedefimiz bellidir, o da; İlay-ı Kelimetullah’ı cihana hakim kılmaktır.

Kızılelma yeminimiz, Turan ülkümüzdür.

Ulaşılacak hedefimiz Türkiye’yi süper güç mertebesine çıkarmaktır.

Sahip olduğumuz vizyon, taşıdığımız misyon istikbalin ufkuna huzur, güvenlik, istikrar ve istiklal içinde vasıl olabilmektir.

Milliyetçi Hareket Partisi “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” diyen cömert, cesur, duyarlı, ahlaklı, milli ve ilkeli bir iradenin marka değeri çok yüksek bir millet eseridir" dedi.

Konuşmaların ardından gelir gider tablosunun okunması ve yönetimin ibrazından sonra seçime geçildi.

Barbaros Turna tek aday olarak girdiği 13'üncü Milliyetçi Hareket Partisi kongresinde başkan seçildi.

Kongreye, Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Samsun MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz ve MHP üyeleri ve delegeleri katıldı.

Toplam 418 delegenin olduğu MHP Bafra ilçe teşkilatında bugün 245 delege oy kullandı.239 oy geçerli sayılırken,6 oy geçersiz sayıldı.

EditörEditör

YORUMLAR