bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
28 MART Perşembe 23:11
Advert

BAFRA’YI ONURLANDIRAN DAVET

Bafra Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Bilge Alev, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezine (TOHM) davet edildi.

Spor
Giriş Tarihi : 27-10-2020 12:59
BAFRA’YI ONURLANDIRAN DAVET
"

Bafra’ya Havalı ve Ateşli Silahlar branşında ilk madalyaları kazandıran Bafra Belediyesi Gençlik ve spor kulübü sporcusu ve ilçenin gurur kaynağı Bilge Alev’in aldığı bu davet ilçede sevinçle karşılandı.

 

Ülkemizde her sporcunun hayali olan milli takım forması için ilk adım olarak değerlendirilen bu gelişmeden sonra Bilge Alev’in Ankara Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezine yatılı olarak kaydı yapıldı.

 

2019 yılında yarışmalarda attığı yüksek dereceler ile bu hakkı kazanan Bilge Alev bu başarıyı sadece iki senede yakalayarak ilerisi için milli takıma yükselebileceğini herkese kanıtladı.

 

Bilge Alev, Ankara TOHM da devlet tarafından her türlü ihtiyacı karşılanarak Ankara Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde (BESYO) okul hayatını sürdürecek.

 

Şimdiye kadar Türkiye Şampiyonaları ve grup müsabakalarında birçok başarıya imza atan ve madalyalar kazanan Bilge Alev Bafra’da Atıcılık sporunu tanıtarak örnek bir sporcu oldu.

 

Bilge Alev yaptığı açıklamada; “Bafra Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübüme bana gösterdikleri destekten dolayı, Bafra Belediye Başkanımız Sayın Hamit Kılıç başta olmak üzere, Kulüp başkan ve yöneticilerime ayrıca üzerimde çok emeği olan babam Erol Alev ve diğer aile fertlerime ve değerli antrenörüm Murat Gürsel hocama çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise “Başarılarından dolayı sporcumuz Bilge Alev’i tebrik ediyorum. Kendisi Bafra’mızın göğsünü kabartmaya devam ediyor. Başarı çizgisinin Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezinde de devam edeceğine dair inancımız tam. Dualarımız ve desteğimiz daima kendisi ile beraber” Dedi.

EditörEditör

YORUMLAR