bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
24 NİSAN Çarşamba 06:28
Advert

BAFRA'NIN GURURU BİLGE ALEV

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun faaliyet programında yer alan 2021 yılının en büyük müsabakası olan Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası Mersin - Erdemli ilçesinde yapıldı. 

Gündem
Giriş Tarihi : 23-03-2021 14:58
BAFRA'NIN GURURU BİLGE ALEV
"

Müsabakaya Türkiye'nin birçok ilinden 500’e yakın sporcu katıldı. Ankara TOHM ‘Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde sporculuk hayatını sürdüren Bafra'mıza Atıcılık branşında birçok madalya kazandırarak ilçemizin tanıtımında büyük katkısı olan Bilge Alev Tabanca dalında gösterdiği performans ile final şansını elde ederek sevenlerini bir kez daha gururlandırdı.

50 SPORCU ARASINDAN 4’ÜNCÜ OLDU

Genç bayan Havalı Tabanca branşında mücadele eden Bilge Alev  50 sporcu ile mücadele etti. Müsabaka sonucunda 549 puan toplayarak en iyi sekiz içinde kendine yer buldu ve final atma şansını elde etti.  Ayrıca millî takım barajı olan 550 puanını sadece bir puan ile kaçırdı. Final atışlarına çok iyi başlayan Bilge Alev, son atışlara gelene kadar güçlü rakipleri ile başa baş mücadele etti. Final atışlarını 4’üncü tamamlayarak, gelecekte millî takımın değişmez sporcusu olacağını herkese kanıtladı.

MİLLİ TAKIMA BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIM

Konuşmasında, Müsabakam çok iyi geçti, üç serim kötü olmasına rağmen diğer serilerde attığım yüksek skorlar ile final şansını kazandım. Milli takım barajını bir puan ile kaçırdım, kötü attığım serilerim normal seri atışlarım olsaydı yurt dışı barajı puanını da kolaylıkla geçiyordum. Final atışları gayet güzel geçti, üç düşük atışım beni kürsüden etti. İnşallah ileriki zamanlarda çalışmalarımın karşılığını fazlasıyla alacağıma inanıyorum ’dedi.

BAFRA’MIZA BÜYÜK BAŞARILAR KAZANDIRACAĞIM

Bafra'mıza daha büyük başarılar kazandıracağıma söz veriyorum. Şu an yatılı olarak Ankara TOHM da Ankara Gazi Üniversitesi’nde okuyorum. Devletimin sporcuya verdiği bütün imkânlarından yararlanıyorum. Atıcılık branşı hayatıma çok şey kattı, devlet tarafından bütün imkânlar sağlanıyor bende devletimin bana sunduğu bir çok imkanı en iyi şekilde çalışarak değerlendiriyorum. Kimseyi mahçup etmemek için başarılı olmaya çalışıyorum. Özellikle Bafra'lı çocukları küçük yaşta atıcılık sporu yapmaları konusunda teşvik etmek istiyorum dedi. Beni bugünlere getiren, emeği üstümde tartışılmaz değerli antrenörüm Murat Gürsel hocama çok teşekkür ediyorum. Arkamda ki güç Babam Erol Alev sınırsız destek vererek bana ümit verdi. Kulübüm ve yöneticilerime desteklerinden dolayı, Seda Şen hocamada minnettarım. Ayrıca en büyük desteği veren Bafra medyasına, özellikle Emre Şahinol abime çok çok çok teşekkür ediyorum diyerek sözlerini bitirdi. Bilge Alev Ağustos ayında Samsun'da yapılacak olan Gençler Havalı ve Ateşli Silahlar müsabakasına çok çalışarak, kendi memleketimde, kendi Poligonumda kürsüye çıkmak istediğini ve büyük bir başarıya imza atmak istediğini söyledi.

EditörEditör

YORUMLAR