bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
26 NİSAN Cuma 15:55
Advert

BAFRA’LI ESNAFIN SORUNLARI KONUŞULDU

Görevine yeni başlayan Samsun Ticaret İl Müdürü Kürşat Turpçu Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne iadeyi ziyarette bulundu. Düzenlenen ziyarette Bafralı esnafın sorunları da masaya yatırıldı.

Gündem
Giriş Tarihi : 26-05-2021 21:06
BAFRA’LI ESNAFIN SORUNLARI KONUŞULDU
"

Samsun Ticaret İl Müdürü Kürşat Turpçu ile Şube Müdürü Bahtiyar Doğan,  Bafra Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır’ı makamında ziyaret etti.  Düzenlenen ziyarette Başkan Genççakır’ın yanı sıra, Bafra Bakkallar Odası Başkanı Aziz Öztürk, Terziler Odası Başkanı İlyas aşçı, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Sedat Göbeloğlu, Lokantacılar Odası Başkanı Doğan Karafazlıoğlu ile Berberler Odası Başkanı İmdat Akay da hazır bulundu.

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Covid-19 tedbirleri dikkate alınarak gerçekleştirilen ziyarette konuşan Turpçu, “Oda başkanlarımızla verimli bir görüşme gerçekleştirerek esnafımızın sorunlarının çözümü konusunda istişarelerde bulunuyoruz.  Sorunlara yönelik çözümler konusunda da fikir paylaşımlarında bulunarak esnafımızın her zaman yanında olduğumuzu ve bu zorlu süreçleri birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağımızı umuyoruz.  Esnafımızın her zaman yanında olacağımızın altını çizmek isterim.” Dedi.

ESNAFIN SORUNLARI KONUŞULDU

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genççakır; ‘‘İl müdürümüzün gerçekleştirmiş olduğu ziyaret bizleri mutlu ettiği gibi, esnaflarımızın sorunlarını dile getirmemiz içinde iyi bir fırsat oldu, bundan sonrasında da il müdürümüzle istişare içerisinde olmaya devam edeceğiz. Odamıza düzenlediği ziyaretten dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ediyor görevinde başarılar diliyorum’’ dedi.

EditörEditör

YORUMLAR