bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
24 NİSAN Çarşamba 06:55
Advert

BAFRA'DA ŞENER VE GÜVEN AİLELERİNİN MUHTEŞEM DÜĞÜNÜ

Samsun’un Bafra İlçesi’nde Şener ile Güven ailelerinin evlatları Nesime Şener ile Mesut Güven, muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdi.

Gündem
Giriş Tarihi : 06-07-2021 17:24
BAFRA'DA ŞENER VE GÜVEN AİLELERİNİN MUHTEŞEM DÜĞÜNÜ
"

Bafra’nın ünlü Şener ve Güven ailelerinin evlatları, Kadriye Karayel ile Çetin Şener çiftinin ingilizce öğretmeni kızı Nesime Şener, Ayşegül Güven ile Lütfi Güven’in Alaçam Emniyet Müdürlüğü’nde bekçi olarak görev yapan oğulları Mesut Güven ile hayatını birleştirdi.

‘EN MUTLU GÜN’ TEŞEKKÜRÜ
Gelinin Altınyaprak Mahallesi’ndeki baba evinde gerçekleştirilen ‘Gelin Alma’ merasimi ile başlayan düğün şöleni, Ali Kale Turistik Tesisleri’nde devam etti. Muhteşem geceyi ‘düğün dansı’ ile başlatan genç çift, tebrikleri kabul ederken duygularını, “Bugün en mutlu günümüz. Tüm sevdiklerimiz burada. Bu büyük mutluluğu bizimle paylaştıkları için tüm konuklarımıza, akrabalarımıza, dost ve arkadaşlarımıza teşekür ediyoruz” sözleriyle ifade etti.

DÜĞÜN BOYU HEYECAN YAŞADILAR
Düğün merasimi boyunca heyecan ve mutluluklarını gizleyemeyen genç çiftin babaları Çetin Şener ile Lütfi Güven de, “Umuyoruz bu mutlulukları ömür boyu sürsün. Bizleri bu güzel gecede yalnız bırakmayan konuklarımıza teşekkür ediyoruz” dediler.

 

EditörEditör

YORUMLAR