bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
26 NİSAN Cuma 14:06
Advert

BAFRA'DA CORONAVİRÜSÜ YENEN GENÇ TABURCU EDİLDİ

Bafra'da Coronavirüsü Covid-19'a yakalanan genç iyileşerek Özel Medibafra Hastanesinden taburcu edildi.

Gündem
Giriş Tarihi : 16-04-2020 15:40
BAFRA'DA CORONAVİRÜSÜ YENEN GENÇ TABURCU EDİLDİ
Haberin Videosu : BAFRA'DA CORONAVİRÜSÜ YENEN GENÇ TABURCU EDİLDİ

Bafra'da ikamet eden 19 yaşında ki Hasan Ünal yakalandığı koronavirüs covid-19 hastalığını yenerek taburcu edildi. Yüksek ateş, kuru öksürük ve ishal şikayetleriyle Özel Medibafra Hastanesine başvuran 19 yaşında ki Hasan Ünal, 14 günlük tedavi sürecinde emeği geçen hastane personeline teşekkür etti.

HERKES BENİM KADAR ŞANSLI OLMAYABİLİR

Özellikle gençlerin bana birşey olmaz diyerek tedbirleri gözardı etmemesi gerektiğini belirten Hasan Ünal, Bu hastalığın genci yaşlısı yok kötü günler geçirdim ve sonunda bu virüsü yendim. Alınan tedbirler hassasiyetle uygulanmalıdır. Aksi takdirde hem kendinize hemde aileniz ve çevrenizdekilere de bulaştırabilirisiniz herkes sizin kadar şanslı olmayabilir. 

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Koronavirüs Covid-19 salgını başladığından bu güne kadar testleri pozitif çıkan 7 hastayı taburcu ettiklerini belirten Özel Medibafra Hastanesi Genel Müdürü Uzm. Dr. Şafak Aygül, ''Doktorlarımız ve tüm personelimiz salgınla mücadele kapsamında var gücüyle yoğun bir çalışma içerisindeler. Şuana testi pozitif çıkan 7 hastamızı taburcu ettik. Bu gün de 19 yaşında ki bir gencimizi taburcu ettik. Halkımız alınan tedbirleri dikkatli bir şekilde uygulamalı ve bu salgınla mücadele etmelidir. Bunun üstesinden hep birlikte geleceğiz birlikte başaracağız.'' Dedi.

 

EditörEditör

YORUMLAR