bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
24 NİSAN Çarşamba 18:10
Advert

BAFRA ZEYTİN ÜRETECEK

​​​​​​​Samsun’un Bafra ilçesinde İl Tarım Orman Müdürlüğü tarafından getirilen zeytin fidanları düzenlenen törenle üreticilere dağıtıldı. Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ise konuşmasında Bafra ve bölgesinde zeytin üretiminin yaygılaşırsa Karadeniz'in zeytin üssü olacağını ifade etti.

Gündem
Giriş Tarihi : 05-12-2020 00:17
BAFRA ZEYTİN ÜRETECEK
"

Samsun İl Tarım Orman Müdürlüğü ve Bafra İlçe Tarım Orman Müdürlüğü tarafından Bafra İlçe Tarım Orman Müdürlüğünde pandemi tedbirleri kapsamında düzenlenen fidan dağıtım törenide konuşan Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen “Bafra ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Bafra ovası birçok ürünüyle birlikte zeytin yetiştiriciliği ile de anılan bir yer haline gelmesi temennisiyle İnşallah bu bölgede zeytin üretimi yaygınlaşır ve Karadeniz’de zeytin üretim üssü haline gelir.  İl Tarım Müdürümüz bu fikri verdi kendisine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum." Dedi.

Törene Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen'in yanı sıra Samsun İl Tarım Orman Müdürü İbrahim Sağlam, Bafra İlçe Tarım Orman Müdürü Ahmet Dursun, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda öncü çiftçi katıldı.

EditörEditör

YORUMLAR