bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
29 MART Cuma 15:56
Advert

BAFRA SERA OSB ALTYAPI İŞİ İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Samsun Bafra Tarıma Dayalı İhtisas Sera OSB Altyapı ve Elektrik Dağıtım Şebekesi Yapım İşi ihalesi bugün saat 11:00 da T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğünde alt yapım işi için teklif veren sekiz firmanın katılımlarıyla toplantı yapıldı.

Gündem
Giriş Tarihi : 02-03-2021 18:18
BAFRA SERA OSB ALTYAPI İŞİ İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
"

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından oluşturulan ihale komisyonu değerlendirmesi ile Samsun Bafra Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi Altyapı ve Elektrik Dağıtım Şebekesi Yapım İşi İhalesini yeterlilikleri sağlayan üç firmadan en uygun teklifi veren Muratcan İnşaat firması kazanmıştır. Tarım Reformu Genel Müdürlüğü onayı ile ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapılıp altyapı yapım işlemleri başlayacaktır. Altyapı İhalesinin tamamlanıp OSB’nin yatırımcılara tahsisine zaman kaybetmeden başlanacaktır. İhalenin Bafra’mıza ve bölgemizde hayırlı olmasını dileriz.

İhale Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz Oruç Beyin Başkanlığında gerçekleştirilmiş olup, ihaleye Samsun Bafra Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesini temsilen Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra Sera OSB Yönetim Kurulu Üyesi ve Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Tokgöz, Bafra Sera OSB Müteşebbis Heyet Üyesi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Soner Taş, Bafra Sera OSB Müdürü Hamit Bozer ve İhaleye teklif veren firmalar katılım sağlamıştır.

EditörEditör

YORUMLAR