bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
29 MART Cuma 02:08
Advert

BAFRA OSB’DE KOCABAŞ DEPREMİ

Bafra OSB Yönetim Kurulu Üyelerinden Damsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ın OSB Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının istenmesi Bafra OSB’de ve Bafra kamuoyunda şok etkisi yaratırken yatırımcılar ise karardan vazgeçilmesi için imza kampanyası başlattı.

Gündem
Giriş Tarihi : 28-07-2020 18:54
BAFRA OSB’DE KOCABAŞ DEPREMİ
"

Yaptığı çalışmalarla sadece Bafra ekonomisine değil Türkiye ekonomisine de katkıda bulunan, şirketlerinde birçok kişiyi istihdam eden Damsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ın Bafra OSB Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının istenmesi OSB’de ki yatırımcıları ayağa kaldırdı.

Samsun’a yeni atanan Vali Zülkif Dağlı’nın OSB’nin yönetim kurulunda yer alması için Kocabaş’ın istifasının istendiği iddia ediliyor.
Bafra OSB’de faaliyet gösteren 40 kişilik yatırımcı firma ve yönetim kurulu üyeleri, Bafra OSB Yönetim Kurulu Üyelerinden DAMSAN Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’a yaptıkları yazılı açıklama ve imza kampanyası ile tam destek verdiler.

OSB’de faaliyet gösteren firma yöneticilerinin ortaklaşa yaptığı basın açıklamasında, “Bafra Karma ve Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yatırımcılarının temsilcisi olarak Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Serdal Sefa Kocabaş seçilmiştir. Bafra Karma ve Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yatırımcılarından olan ve bizleri temsil eden Serdal Sefa Kocabaş’ın yönetim kurulundan istifasının istendiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Bafra Karma ve Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yatırımcıları olarak bizim temsil edilmeyeceğimiz bir yönetim kurulunda ihtiyaçlarımızın giderilebileceğini düşünmüyoruz. Temsilcimiz olan Serdal Sefa Kocabaş’ın yönetim kurulu üyesi olarak görevine devam etmesi adına Bafra OSB yatırımcıları olarak imza kampanyamızın dikkate alınması ve gereğinin yapılmasını arz ederiz.” İfadelerine yer verildi.

EditörEditör

YORUMLAR