bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
19 NİSAN Cuma 08:43
Advert

AREFE GÜNÜ MEZARLIKLARA ARAÇ SEFERLERİ ÜCRETSİZ

Bafra bayrama hazır Bafra Belediyesi, arife günü mezarlıklara ücretsiz araç seferleri düzenleyecek,

Gündem
Giriş Tarihi : 29-07-2020 17:25
AREFE GÜNÜ MEZARLIKLARA ARAÇ SEFERLERİ ÜCRETSİZ
"

Ramazan Bayramı'nı huzur ve güven içinde geçmesi için seferber oldu. Arife günü Asri ve Yakıntaş mezarlıklarına ücretsiz araç seferleri düzenleyecek Bafra Belediyesi, gün boyu taşıma hizmetini sürdürecek.

Bafra Belediyesinin mezarlıklara yapacağı ücretsiz seferler Cumhuriyet Meydanı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanlarından sabah saat 08.00’den 17.00’ye kadar devam edecek.

Asri Mezarlık ve Yeni Yakıntaş mezarlığına düzenlenecek ücretsiz seferler saat başı gerçekleşecek.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak; “Arife günü hemşehrilerimizin Asri mezarlık ve Yeni Yakıntaş mezarlığına rahatça ulaşabilmeleri için ücretsiz otobüs seferlerini hizmetlerine sunacağız. Ücretsiz otobüs seferi uygulamamız Sabah saat 08.00’de başlayıp akşam 17.00 ye kadar her saat başı devam edecek. Bu vesile ile saygıdeğer Bafralı hemşehrilerimizin Kurban Bayramını tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını diliyorum” Dedi.

Öte yandan Bafra Belediyesi,31 Ağustos Cuma günü başlayacak olan Kurban Bayramının öncesi ve süresince vatandaşların huzur ve güven ortamı içerisinde geçirmeleri amacıyla; ilgili güvenlik hizmet tedbirlerinin alınarak; dilek ve şikâyetlerin 183 Alo Zabıta ve 543 23 20 numaralı santral telefonundan iletilebileceğini bildirdi.

EditörEditör

YORUMLAR