bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
29 MART Cuma 17:57
Advert

ALİ KALE TURİSTİK TESİSLERİ MUTLU ANLARA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Ali Kale Turistik Tesisleri, kısa sürede vatandaşların en çok tercih ettikleri Düğün Salonu haline geldi.

Gündem
Giriş Tarihi : 18-08-2020 17:37
ALİ KALE TURİSTİK TESİSLERİ MUTLU ANLARA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR
"

 Bafra Belediyesi tarafından bu yıl, Düğün, nişan, sünnet ve diğer organizasyonların yapılabilmesine olanak sağlayacak uygulamaların ardından vatandaşların öncelikli tercihi haline gelen Ali kale Turistik Tesisleri mutlu anlara ev sahipliği yapıyor.

Tesislerde Korona virüs salgını nedeniyle her türlü önlemin alınıyor ve  belirlenen kurallara titizlikle uyulmasında taviz verilmiyor.

Bafra’nın yemyeşil doğası ve tertemiz havası ile havuz başında kır düğünü organizasyonu gerçekleştirmek isteyen Bafralılar tesisler bünyesinde, huzurlu bir ortamda organizasyonlarını gerçekleştiriyor. Ali Kale Turistik Tesisleri, düğün, nişan ve özel davetlerde özel sunumları, şık alan giydirmeleri ve her şey dâhil paket imkânlarının yanında; farklı organizasyon türlerinde kendini kanıtlamış profesyonel kadrosu ile katılımcılara hizmet veriyor. Ali Kale Turistik Tesisler Düğün salonu bünyesinde gerçekleştirilen davetlerde özel organizasyon sorumlusu hizmeti de bulunuyor.  

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç: “Bafra’mızın göz bebeği Ali Kale Turistik Tesislerimizi vatandaşımıza nasıl daha fazla ulaşır ve buralardan faydalanmalarını sağlarız diye düşünerek planlama yapıyor ve hizmetlerimizi o yönde gerçekleştiriyoruz. Bu noktada bu yıldan itibaren düğün, nişan gibi özel günlerde de vatandaşlarımıza hizmet vermesini sağladık. Tesislerimizde korona virüs salgını ile ilgili her türlü önlem alınmış durumda. Yapılan organizasyonlar sonunda vatandaşlarımızdan gelen olumlu düşünceler ise bizleri mutlu ediyor. Onların mutluluklarına bir nebze de olsa katlıda bulunmak bizler için çok önemli.” Dedi. Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri bünyesinde; düğün, nişan, kına ve diğer organizasyonlar için 0538 046 77 72 numaralı telefon ile irtibata geçilmesi gerekiyor.

EditörEditör

YORUMLAR