bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
28 MART Perşembe 16:38
Advert

ORDU BÜYÜKŞEHİR FATSA’NIN SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerdeki ulaşım yatırımları sürüyor. Fatsa ilçe merkezine bağlı Fatih Mahallesi’nde çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir ekipleri, altyapısını tamamladığı Tepe sokak ve Dispanser Caddesini sıcak asfalt ile buluşturuyor.

Köşe Yazısı
Giriş Tarihi : 12-12-2022 17:55
ORDU BÜYÜKŞEHİR FATSA’NIN SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

Altyapıdan, üstyapıya, sağlıktan, turizme, tarımdan, sosyal ve spor projelerine kadar birçok alanda yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla da kentin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, mahalle ve grup yolları ile ilçe merkezleri sıcak asfalt ve betona kavuşuyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa ilçe merkezindeki sokak ve caddeleri sıcak asfalt ile buluşturmaya devam ettiklerini söyledi.

İlçede devam eden sıcak asfalt çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Güler, “Fatih Mahallesi’nde altyapısını baştan aşağı yenilediğimiz Tepe sokak ve Dispanser Caddesini sıcak asfalt ile buluşturmak için çalışma başlattık. Toplam uzunluğu 1100 metre olan güzergahlarda 800 metrelik kısım sıcak asfalta kavuştu. Bu güzergahlar aynı zamanda dolmuş yolu olarak da kullanılıyor. Fatsa ilçemize hayırlı olsun” dedi.  

EditörEditör

YORUMLAR