bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
28 MART Perşembe 21:10
Advert

6 AYDA 360 KEDİ VE KÖPEĞİN TEDAVİSİ YAPILDI

Samsun Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü, ‘Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım Merkezi’nde, son 6 ayda yaralanma, kaza gibi çeşitli nedenlerle barınağa getirilen 360 kedi ve köpeğin bakım ve tedavisi yapıldı.

Gündem
Giriş Tarihi : 28-07-2020 11:45
6 AYDA 360 KEDİ VE KÖPEĞİN TEDAVİSİ YAPILDI
"

Büyükşehir Belediyesi ‘Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım Merkezi'nde sahipsiz hayvanlara verilen bakım, sahiplendirme ve kısırlaştırma işlemlerini sürdürüyor. Veteriner İşleri Şube Müdürü Paria Tabatabaei, sokak hayvanlarının her türlü bakım ve tedavilerinin merkezlerinde yapıldığını belirtti.

Hem ilçe belediyelerinden hem de vatandaşlar tarafından getirilen yaralı hayvanları hem tedavi hem de rehabilite ettiklerini ifade eden Tabatabaei, “Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü olarak sahipsiz hayvanların bakım, beslenme ve tedavilerini gerçekleştiriyoruz. Son 6 ayda yaralanma, kaza gibi çeşitli nedenlerle Bakım Merkezi'ne getirilen 360 kedi ve köpeğin tedavisi ve bakımı yapıldı. 644 köpek ile 137 kediyi kısırlaştırdık.

Sahiplendirilmek üzere barınakta bakımlarına devam ediyoruz. Buraya gelen hayvanların sağlık taramasını, aşısını, kısırlaştırma işlemini yaptıktan sonra en önemlisi sahiplendirme konusundaki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" dedi.

EditörEditör

YORUMLAR