bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
19 NİSAN Cuma 16:51
Advert

292 YENİ PERSONEL ALINACAK

İnönü Üniversitesi'ne sözleşmeli sağlık personeli alımı için geçtiğimiz günlerde başlayan başvuru işlemleri devam ediyor.

Gündem
Giriş Tarihi : 02-09-2020 10:08
292 YENİ PERSONEL ALINACAK
"

İnönü Üniversitesi'ne sözleşmeli hemşire ve sağlık teknikeri alımı yapılacak. 27 Ağustos 2020 tarihi itibariyle şahsen başlayan başvuru işlemleri 11 Eylül 2020 tarihi itibariyle son bulacak. İlgili duyuruda başvuru yapacak adayların yaş ve mezuniyet şartları da yer aldı.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Buna göre başvuru yapacak adaylarda aranacak genel ve özel şartlar aşağıdaki gibi oldu:

1. 657 sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

3. Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak veya tecilli olmak.

4. 657 sayılı Kanunun 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla ilan edilen sözleşmeli personel pozisyonuna ilişkin yataklı tedavi kurumlarında 24 saat esasına dayalı çalışmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak. (Bu durum memuriyete girişte tam teşekküllü hastanelerden alınacak raporla tespit olunur.)

5. Başvuracak adaylardan 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre kamu kurumlarında istihdam edilenlerin, “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hükmü gereğince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenler hakkında işlem yürütülmeyecektir.

KONTENJAN DAĞILIMI

BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

İnönü Üniversitesi'nin resmi sayfasından ve Resmi Gazete üzerinden yayımlanan ilanda başvuru işlemlerine dair, "Başvurular şahsen yapılacak olup, başvuru için istenilen belgelerin, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Bürosuna son başvuru tarihi mesai saati bitimine kadar teslim edilmesi gerekmektedir. (Covid salgın hastalığının dikkate alınarak başvurularda yığılmanın olmaması adına son günün beklenmemesi.)" denildi. Daha fazla detaya erişim sağlamak için aşağıdaki bağlantı üzerinden personel alımı başvuru kılavuzuna göz atabilirsiniz.

EditörEditör

YORUMLAR