bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
29 MART Cuma 11:37
Advert

19 Mayıs İlçesine Yeni Proje

19 Mayıs Belediyesi söz verdiği projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Gündem
Giriş Tarihi : 17-05-2021 20:06
19 Mayıs İlçesine Yeni Proje
"

Tarım ve Turizm şehri 19 Mayıs ilçesine değer katacak Yöresel Ürünler Pazarı Projesinin ihalesini gerçekleştiren 19 Mayıs Belediyesi, ilçedeki yöresel ürünlerin satışı için 8 adet ahşap dükkan ve 1 büfe inşa edecek.

İlçenin Pazar mahallesinde, Eski belediye hizmet binası karşısında bulunan 500 m2 alan içerisinde inşa edilecek olan ahşap dükkanların her biri 9 m² ebatında olacak, ayrıca bir de büfenin olacağı alanda ilçede yetişen her türlü tarımsal ve hayvansal ürünler bulunacak.

Yöresel ürünlerin çeşitlendirilmesi ve markalaşması kapsamında yeni bir istihdam alanı oluşturularak ilçede yetişen ürünlerin bir arada satışının gerçekleştirileceği yöresel ürünler pazarı projesinin ilçeye büyük katkı sağlayacağını belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Tarım zengini 19 Mayıs ilçemizde yetişen, Nebiyan Fasulyesinden, Nebiyan Kestanesine, Engiz Çileğinden, Mantarına, fındık ve cevizine kadar, tarımsal ve hayvansal ürünlerinin satışının gerçekleştirileceği Pazar yerimizi kısa sürede tamamlayıp, hizmete alacağız. Projemiz ilçemize hayırlı olsun.’’dedi

EditörEditör

YORUMLAR