bafrahaberleri.com | Sizin için
HV
29 MART Cuma 09:10
Advert

19 MAYIS BELEDİYESİNDEN 300 TABLET

Pandemi dönemindeki çalışmalarında öğrencileri unutmayan 19 Mayıs Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında düzenlediği yarışmalarda Bisiklet ve Tablet gibi hediyeler dağıtırken, uzaktan eğitim alan dezavantajlı öğrencileri de unutmadı.

Gündem
Giriş Tarihi : 25-09-2020 11:56
19 MAYIS BELEDİYESİNDEN 300 TABLET
"

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının başlattığı kampanyaya 300 tablet ile destek vereceğini belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün belirleyeceği ihtiyaç sahibi öğrencilere tabletleri gönderecek.

Başkan Topaloğlu yaptığı açıklamada; ‘’ Uzaktan eğitim gören öğrencilerimize Bilgi Evimizi açtık. İlçemizde toplu alanlarda ücretsiz internet alt yapısı konusundaki çalışmaları hızlandırdık. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığımızın Koronavirüs sürecinde uzaktan eğitim alan dezavantajlı öğrencilerin sıkıntı yaşamaması için başlattığı tablet kampanyasına 19 Mayıs Belediyesi olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün belirleyeceği ihtiyaç sahibi 300 öğrencimize 300 tablet ile destek veriyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. ’’dedi.

 

EditörEditör

YORUMLAR